Inspiratiebijeenkomst Sturen op Zelfsturing

Effectief praten is een vak en dat vraagt om oefening! Hoe kunnen jouw vrijwilligers de methodiek Sturen Op Zelfsturing toepassen om een hulpvrager beter te begeleiden?    

Op aanvraag bieden wij samen met de coachingspool Sturen Op Zelfsturing een inspiratiebijeenkomst Sturen op Zelfsturing voor vrijwilligers aan.

Duur2 á 3 uur
LocatieIn company
Kosten€250,- ex btw met inzet van een coach samen een met getrainde coördinator
€500,- ex btw met inzet van twee coaches
DownloadFlyer
Aanmeldeninfo@lsta.nl

Over Sturen op Zelfsturing

Initiatieven die hulp bieden bij geldzaken en thuisadministratie hebben een grote uitdaging: hulpvragers helpen het heft (weer) in eigen handen te krijgen.

Sturen op Zelfsturing is een methodiek die is geworteld in motiverende, oplossingsgerichte en progressiegerichte gesprekstechnieken. Het doel is om hulpvragers zo effectief mogelijk te begeleiden, zowel naar financiële (zelf)redzaamheid als een schuldenvrij bestaan.

Inzet regionale coachingspool

Ter ondersteuning bij het organiseren van bijeenkomsten of trainingen kunnen coördinatoren gebruik maken van de regionale coachingspool die de Master Sturen op Zelfsturing hebben gevolgd. De coaches zijn actief in verschillende regio’s in het land. Op aanvraag bij het LSTA kan een coach ingezet worden voor het verzorgen van een inspiratiebijeenkomst, een workshop of een hele basistraining voor vrijwilligers. Er zijn verschillende modules mogelijk. Een coördinator die zelf de Basistraining Sturen Op Zelfsturing heeft gevolgd kan samen met een coach een inspiratiebijeenkomst geven, of deze helemaal uit handen geven aan twee coaches.     

Inspiratiebijeenkomst voor vrijwilligers

Wil je binnen jouw initiatief het belang van gedragsbeïnvloeding extra aandacht geven? Anderen meer laten horen over de rol van schaarste, de drie psychologische basisbehoeften en wat effectieve manieren van communiceren zijn? Dan is een inspiratiebijeenkomst misschien een idee! Getrainde coach(es) kunnen op locatie vrijwilligers inspireren om met Sturen op Zelfsturing aan de slag te gaan. Het programma van een dagdeel kunnen we op maat afstemmen op de behoefte en kennis van jouw vrijwilligers. Er is keuze uit verschillende modulen. Graag denken we met jou mee!  

Meer informatie

Geïnteresseerd, of heb je vragen? Laat het ons weten via info@lsta.nl. We vertellen je graag meer over deze en andere trainingen, workshops en bijeenkomsten. Maatwerk is mogelijk!


Gerelateerde artikelen

Maak als coördinator in drie dagen deze krachtige methodiek eigen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.