Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis webinar; Life-events: signaleren en het gesprek aangaan

31 maart 2022 vanaf 09:00 - 10:00

Er is veel belangstelling voor het webinar ‘Life-events: signaleren en het gesprek aangaan’. Daarom is er een extra datum gepland op 31 maart van 9 tot 10 uur. Dus wil je nog meedoen of weet je een collega die geïnteresseerd is: jullie zijn van harte welkom op 31 maart. 

 

Wil je ook aan de slag met preventie binnen jouw organisatie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Start dan met life-events. Wat zijn momenten van grote (financiële) veranderingen bij medewerkers en hoe kan je daarin ondersteunen.

 

Tijdens het webinar bespreken we van een aantal veelvoorkomende life-events de financiële gevolgen en signalen. Het tweede deel van het webinar gaat over het gesprek aangaan hierover. Wat maakt dit soms zo lastig en hoe kan je belemmeringen wegnemen.

 

Natasja Popma en Micha Aarts van Sammen presenteren dit gratis webinar op donderdag 31 maart van 9 tot 10 uur. En beantwoorden al jouw vragen. Zo ben je binnen een uur weer helemaal up-to-date.

 

Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar en handige websites. Doe je mee?

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina.

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom.

Aanmelding

Na jouw aanmelding krijg je binnen enkele werkdagen een bevestiging. De dag voor het webinar  sturen we je een e-mail met praktische informatie en een hyperlink. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen.

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
09:00 - 10:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Online
Nederland + Google Maps