Privacyverklaring

LSTA is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Herengracht 218

1016 BT Amsterdam

+31204205945

Privacyfunctionaris: Gijs Haanschoten

Persoonsgegevens die wij verwerken

LSTA verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site Op onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. We maken hierbij gebruik van Google Analytics. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet opgeslagen. De volgende persoonsgegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website(s):

  • het IP-adres van je computer
  • het tijdstip van opvraging
  • gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt.

 

Je IP-adres is voor ons niet zichtbaar in de rapportages. Google maakt een vervangende bezoekers-id aan, die na 36 maanden automatisch wordt verwijderd.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

LSTA verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief. We melden je niet aan voor de nieuwsbrief zonder je expliciete toestemming
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over ons trainingsaanbod en/of gegevens omtrent deelname aan een door LSTA georganiseerde trainingsactiviteit. Dit doen we nadat je zelf om deze informatie hebt gevraagd.

Geautomatiseerde besluitvorming

LSTA maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

LSTA bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. We hanteren hiervoor de wettelijke bewaartermijnen. Indien er geen wettelijke bewaartermijn geld, dan hanteren we een periode die passend is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

LSTA verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. LSTA blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

LSTA gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door LSTA en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@lsta.nl.

LSTA wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan op deze pagina.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

LSTA neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@lsta.nl

Website en tools van derden

De inhoud van deze privacyverklaring is alleen van toepassing op www.lsta.nl. Tools, websites of fora van andere partijen waar wij naar linken zijn uitgezonderd van deze privacyverklaring. Raadpleeg de privacyverklaring van andere websites voordat je ze bezoekt.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 29 juli 2021.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.