Over ons

LSTA is een activiteit van Stichting Nederland Geldzorgenvrij. 

Ondersteuning

Het ondersteunen van lokale organisaties/projecten die vrijwilligers inzetten voor steun bij financiële problemen en/of administratie.

Trainingen

Het organiseren van bijeenkomsten en trainingen voor lokale organisaties/projecten.

Kennis delen

Het behartigen van belangen van lokale organisaties, het uitvoeren van onderzoek en verspreiden van kennis (o.a. via de website en nieuwsbrief),

LSTA is partner van Stichting Alliantie Vrijwillige Schuldhulp

Samen met Humanitas, SchuldHulpMaatje, het Leger des Heils, Stichting Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) en Stichting Inspraak Orgaan Turken (IOT) vormt het LSTA de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp. Lees hier meer over het programma van de AVS.

We werken samen met:

De fondsen die het LSTA steunen zijn: Stichting Het R.C. Maagdenhuis, Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms, Stichting COV, Stichting Marie Louise, Rabobank Foundation, Stichting Dioraphte en het Oranje Fonds.

12 k
Vrijwilligers
0 k
Hulpvragers
0 +
Organisaties

Verhalen uit de praktijk

Interview met Liselotte Anbeek, begeleider van vrijwilligers bij U Centraal.
Monique Linthorst vertelt over haar rol als coördinator van de Vrijwillige Thuisadministratie bij Carinova in Deventer.
Het verhaal van Gerjo Duinkerken, over zijn betrokkenheid bij het ondersteunen van kwetsbare mensen en het gedachtegoed van Sturen op Zelfsturing.
Sabijn Lauwerier werkt als coördinator financiële vrijwilligers bij de Tussenvoorziening in Utrecht. En sinds kort is ze ook één van de contactpersonen voor de training Sturen op Zelfsturing van het LSTA.

Sturen op Zelfsturing Coaches en trainers