Over ons

LSTA is een activiteit van Stichting Nederland Geldzorgenvrij. 

Ondersteuning

Het ondersteunen van lokale organisaties/projecten die vrijwilligers inzetten voor steun bij financiële problemen en/of administratie.

Trainingen

Het organiseren van bijeenkomsten en trainingen voor lokale organisaties/projecten.

Kennis delen

Het behartigen van belangen van lokale organisaties, het uitvoeren van onderzoek en verspreiden van kennis (o.a. via de website en nieuwsbrief),

LSTA is partner van Stichting Alliantie Vrijwillige Schuldhulp

Samen met Humanitas, SchuldHulpMaatje, het Leger des Heils, Stichting Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) en Stichting Inspraak Orgaan Turken (IOT) vormt het LSTA de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp. Lees hier meer over het programma van de AVS.

We werken samen met:

De fondsen die het LSTA steunen zijn: Stichting Het R.C. Maagdenhuis, Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms, Stichting COV, Stichting Marie Louise, Rabobank Foundation, Stichting Dioraphte en het Oranje Fonds.

12 k
Vrijwilligers
0 k
Hulpvragers
0 +
Organisaties

Verhalen uit de praktijk

In gesprek met Danielle van den Akker, programmamanager bij de Rabobank Foundation. De Rabobank zet zich in voor het vergroten van financiële redzaamheid in Nederland.
Interview met Leo Böke, coördinator van vrijwilligers die burgers ondersteunen bij geldzaken, voor Buurtteam Amsterdam-West.
Monique Linthorst vertelt over haar rol als coördinator van de Vrijwillige Thuisadministratie bij Carinova in Deventer.

Sturen op Zelfsturing Coaches en trainers