12 jaar LSTA met AnneMieke Sprenger!

Sinds 2008 is AnneMieke Sprenger de kartrekker geweest van het LSTA. In 2018 is het LSTA officieel een onafhankelijke stichting geworden. 

Na 12 actieve en gepassioneerde jaren werkzaam te zijn geweest bij het LSTA neemt AnneMieke afscheid. Nieuwsgierig naar hoe het LSTA is ontstaan? En naar de bijzondere momenten die AnneMieke in die afgelopen 12 jaar heeft meegemaakt? In deze video vertelt ze over de ontstaansgeschiedenis van het LSTA en deelt ze haar ervaringen!

Gerelateerde artikelen

“Maatwerk moet mogelijk zijn!” Programmamanager Hille Hoogland vertelt. “Ik vind het heel gaaf om een bruggenbouwer te zijn.”
Bedia Kas is vrijwilliger bij Budgetmaatjes 010 (onderdeel van alliantiepartner LSTA). Tv-programma’s als Uitstel van Executie en Een dubbeltje op zijn kant hebben Bedia op het spoor gezet van Budgetmaatjes 010. In dit interview deelt ze haar ervaring als schuldhulpvrijwilliger. Bedia vertelt wat haar drijft, waarom persoonlijke aandacht zo belangrijk is en heeft tips voor toekomstige vrijwilligers.
Alliantiepartner LSTA organiseerde namens AVS zes trainingen Sturen op Zelfsturing voor vrijwilligerscoördinatoren. Het doel is hulpvragers zo effectief mogelijk begeleiden naar financiële (zelf)redzaamheid en een schuldenvrij bestaan. Wie zijn de mensen die deze training volgen? En wat brengt het hen? We spraken hierover met deelnemer Saida Az-Aimy.
Sabijn Lauwerier werkt als coördinator financiële vrijwilligers bij de Tussenvoorziening in Utrecht. En sinds kort is ze ook één van de contactpersonen voor de training Sturen op Zelfsturing van het LSTA.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.