Basistraining Coördineren van vrijwilligers

Versterk je coördinatorschap met de basistraining ‘Coördineren van vrijwilligers’ rondom geldzaken.

Ben jij een ervaren of startende coördinator en begeleid je vrijwilligers op het gebied van administratie en financiën? Of werk je als beroepskracht en wil je je vaardigheden verbeteren? Volg dan de training ‘Coördineren van vrijwilligers’. Dit is een uitgebreide training voor coördinatoren over effectief leiderschap in het werken met vrijwilligers.

Praktisch

Studielast Twee bijeenkomsten van ieder 6 uur en een E-learning van 10 – 12 uur. De E-learning bestaat uit vier modules.
Opzet Twee fysieke bijeenkomsten en 2x twee E-learning modules
Kosten Tarieven op aanvraag.
Aanmelden Mail naar info@lsta.nl

 

In het kort

Verbinding en het delen van kennis en ervaringen uit de praktijk staan bij deze training centraal. In de online leeromgeving maak je , in je eigen tempo, kennis met de nieuwste inzichten en theoretische kaders over informele hulpverlening bij geldzorgen.

In de twee groepsbijeenkomsten heb je volop de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere beginnende coördinatoren en de ervaren trainer.

De training biedt niet alleen theoretische kaders, maar ook praktische handvatten. Door te leren van elkaars ervaringen en uitdagingen, ontwikkel je jezelf als coördinator en versterk je de kwaliteit van jouw project.

Wat ga je leren

Na het volgen van deze training ben je goed voorbereid om jouw rol als coördinator met vertrouwen te vervullen. In de bijeenkomsten gaan we in op de taken van coördinatoren, de diversiteit van de sociale kaart, samenwerken, het aansturen van vrijwilligers en het helpen van hulpvragers. Bovendien bieden we een online terugkommoment om ervaringen te delen en te reflecteren op jouw praktijkervaringen.

Meld je aan

Ben je klaar om jouw vaardigheden als coördinator naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor de Basistraining ‘Coördineren van vrijwilligers’ van LSTA. Meld je aan door een mail te sturen naar info@lsta.nl.

Gerelateerde artikelen

Geef jouw vrijwilligers dé solide basis mee voor ondersteuning bij geldzaken.